Wat kan ik?

Vanuit mijn studie Commerciële Economie en mijn bijbaan als Digital Marketing Specialist, heb ik verschillende skills, kwaliteiten en vaardigheden opgebouwd. Zie de achterkant van de kaartjes voor een praktisch voorbeeld.

 

Websites bouwen

Ik heb voor verschillende bedrijven een ondersteunende rol gespeelt bij het bouwen van de website.

Websites waar ik aan heb bijgedragen:

Zoekmachine Optimalisatie

Ik heb voor verschillende bedrijven een ondersteunende rol gespeelt bij het optimaliseren van de website voor zoekmachines.

Voorbeeld:

Ik heb voor de website van Suntex Zonwering landingspagina's aangemaakt die targeten op lokaal georiënteerde zoekopdrachten. Het resultaat was ongeveer 20 nieuwe #1 rankings in Google.

Houten jaloezieën Alkmaar

Aluminium jaloezieën Rotterdam

Bamboe jaloezieën Zaandam

Portfolio

Samenwerken

Ik werk goed in team verband. Ik schakel snel, ben niet bang mijn mening te geven en stuur mijn team waar nodig aan.​

Voorbeeld:

Op werk maken wij vaak websites in groepsverband. De een verzorgt teksten, de andere de opmaak. Een goede samenwerking is hierbij van groot belang.

Aanpassings-vermogen

Ik kan mij erg goed aanpassen aan nieuwe en snel veranderende situaties. Ik schakel gemakkelijk tussen verschillende taken en sta open voor andere meningen.​

Voorbeeld:

Op werk komt het regelmatig voor dat een klant mij mailt met een urgente taak. Ik leg het huidige werk dan stil om de klant te ondersteunen bij deze taak. 

Kritisch Denken

Ik heb een sterk vermogen kritisch te denken ontwikkeld. Ik ben in staat mijn eigen werk en dat van andere kritisch te beoordelen, om zo tot het beste resultaat te komen.​

Voorbeeld:

Tijdens de projecten die ik voor mijn studie heb gemaakt, heb ik periodiek een feedback moment met mijn groep ingepland. Tijdens deze momenten hebben we elkaars werk stevig onder de loep genomen.

Creativiteit

Ik denk graag Out Of The Box. Ik kom met creatieve oplossingen voor vraagstukken en probeer altijd een eigen draai te geven aan deze.

Voorbeeld:

Voor de website van TeQBuddies was het mijn idee om een zwarte overgang over alle hero-afbeeldingen te plaatsen. Dit geeft net dat beetje extra contrast om een goed WOW-Effect te creëren.

Onderzoeksrapport SEO vrienden B.V.

Voor dit rapport is onderzoek gedaan naar hoe SEO vrienden B.V. haar doelstellingen zo optimaal mogelijk kan behalen.

I.M.M. Rapport McDonald's Corp.

Ik heb de Internationale Marketing Management van McDonald's Corporation geanalyseerd en ik heb een advies geschreven.