Een paar woorden

Over mij

Kwaliteit, dat is waar ik voor ga!

Expert in de maak

Hoi, mijn naam is Max Prinsze, ik ben momenteel tweeëntwintig jaar oud en ik heb twee grote passies in mijn leven: Digital Marketing en Krachttraining.

Ik ga altijd voor het hoogst haalbare resultaat, daarom heb ik mijzelf als doel gesteld om één van de beste Digiteers van Nederland te worden.

 

"Work harder then you think you did yesterday." - Alex Elle
Digital Marketing

Mijn verhaal

Ik weet het nog goed, ik zat in mijn laatste jaar op de middelbare school. Het einde van het jaar kwam in zicht en het werd tijd om te kiezen voor een goede volgende stap. Ik twijfelde enorm tussen de HAVO en het MBO. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een versnelde MBO Niveau 4 opleiding Marketing en Communicatie. Een goede keuze blijkt later, want hier heb ik mijn passie voor marketing ontdekt. 

Dankzij de interessante vakken, leuke projecten en uitdagende stages is mijn interesse verder gegroeid. Ik heb na het afronden van mijn MBO dan ook gekozen om verder te studeren in marketing. Ik heb gekozen voor de HBO studie Commerciële Economie.

De overstap van marketing naar digital

Tijdens het eerste jaar Commerciële Economie heb ik mij verdiept in verschillende specialismes: Marketing & Sales, Digital Marketing, Sport Marketing en Ondernemerschap. Hieruit bleek dat mijn interesse toch echt uitging naar Digital Marketing. 

De keuze voor de afstudeerrichting Digital Marketing was dus erg makkelijk. Ik had vooral interesse in het bouwen van websites en zoekmachine optimalisatie. Niet gek dus dat ik hier vol mee aan de slag ging tijdens mijn meewerk stage in het derde studiejaar.

Ik heb stage gelopen bij online marketing bureau SEO vrienden B.V. Ik ben tijdens deze stage aan de slag geweest met het bouwen van websites, het SEO-optimaliseren van deze websites en het instellen van Data Analytics via Google Tag Manager en Google Analytics.

Deze stage was voor beide partijen een succes, want SEO vrienden heeft mij na de stage een bijbaan aangeboden. Dit aanbod heb ik met plezier geaccepteerd.

Ik werk momenteel parttime als All-Around Digital Marketing Specialist en houd mij bezig met het bouwen van nieuwe websites, het SEO-optimaliseren van websites, het uitvoeren van zoekwoordonderzoeken, het opzetten van Data Analytics en het opzetten van zoekmachine advertenties.  

Krachttraining

Naast mijn passie voor Digital Marketing heb ik ook een grote passie voor krachttraining/ krachtsport. 

Ik ben bijna iedere dag in mijn lokale sportschool te vinden met als doel zo sterk mogelijk te worden. Ik structureer mijn trainingen rondom de krachtsport: Powerliften.

Dit betekend dat het mijn doel is om zoveel mogelijk kilo te squaten, bankdrukken en te deadliften. De tellers staan momenteel op een één-herhaling maximaal van:

SQUAT
0 KG
BENCHPRESS
0 KG
DEADLIFT
0 KG

Mijn persoonlijkheid

Assertieve Architect / INTJ-A

Plus- en minpunten van architecten

Rationeel

Architecten zijn erg trots op hun denkvermogen. Ze kunnen bijna elke uitdaging herstructureren in een kans hun kennis te vergroten.

Geïnformeerd

Architecten formuleren hun meningen vrijwel alleen op onderzoek en analyse. Hierdoor ontwikkelen ze rationele en correcte meningen.

Onafhankelijk

Architecten streven ernaar om dingen op hun eigen manier te doen. Dit maakt ze erg onafhankelijk van andere mensen.

Vastberaden

Architecten staan erom bekend ambitieus en doel-georiënteerd te zijn. Ze stoppen pas wanneer ze hun versie van succes hebben behaald.

Arrogant

Het zelfvertrouwen van architecten kan hun blind maken voor input van andere. Dit kan er voor zorgen dat architecten overkomen als arrogant.

Gevoelloos

Voor architecten is rationaliteit het belangrijkste. Dit maakt hen in een zekere zin blind voor gevoel. Andere kunnen de architect daarom als gevoelloos ervaren.

Te kritisch

Architecten hebben doorgaans veel controle over hun gedachten en gevoelens. Hierdoor kunnen ze te kritisch zijn over de manier waarop andere met hun gevoel omgaan.

Sociaal onwetend

Door het enorme streven om verwachtingen te trotseren, kunnen architecten zich geïsoleerd voelen bij mensen die dit streven niet hebben.

Mijn visie op mijn persoonlijkheid

Om mijn persoonlijkheid goed in kaart te brengen heb ik een persoonlijkheidstest gedaan volgens de 16 Personalities. Uit deze test is gebleken dat ik een Assertieve Architect ben. Toen ik de verschillende beschrijvingen rondom architecten en hun werksituaties, liefdeslevens en vriendschappen las, herkende ik mij enorm in deze. Net zoals in de test beschreven werd, is voor mij rationaliteit en feitelijkheid onwijs belangrijk. Ook streef ik altijd naar de hoogst mogelijke resultaten, dit beschrijft de test ook als karaktereigenschap. Een valkuil voor mij is dat ik te rationeel ben en geen ruimte heb voor gevoel. Dit is dus iets waar ik rekening mee moet houden in het dagelijks leven. Verder herken ik mij ook enorm in de verschillende plus- en minpunten. 

Voor iedereen die mijn persoonlijkheid beter wilt leren kennen, raad ik aan om even op de grote knop rechtsboven dit blok te klikken. Ik sta volledig achter elke beschrijving die daar geformuleerd staat.

Wat mensen over mij zeggen

Testimonials

Max heeft een proactieve houding rondom het signaleren en oplossen van problemen binnen ons bedrijf.
Jesse Haanstra
Directeur SEO vrienden B.V.
Max komt altijd met creatieve oplossingen voor lastige online marketing gerelateerde vraagstukken.
Ronan Keller
Co-Owner Maestro Marketing
Max heeft een unieke visie rondom webdesign en User Experience. Een aantal van zijn ideeën hebben wij zelf verwerkt in onze eigen website.
Jesse van Doesum
Co-Owner Maestro Marketing
Max heeft zijn werk altijd optijd af volgens de afgesproken deadlines. Daarnaast is de kwaliteit van de input altijd erg hoog.
Tessa de Boer
Vierdejaars student Commerciële Economie
Max werkt altijd volgens de gemaakte planning en voert zijn taken goed uit. Daarnaast heeft hij vaak tijd om andere te ondersteunen in hun werk.
Koen Dijk
Tweedejaars student Commerciële Economie
Voor onze minor Management Control, Change- en Riskmanagement heb ik samen met Max een project uitgevoerd. Max pakte hierbij de informatie erg snel op, waardoor het project succesvol is afgerond.
Yannick Fransen
Derdejaars student Commerciële Economie