Een paar woorden

Over wat ik wil

Digital Marketing

Ik geloof sterk dat de kwaliteiten van een persoon en zijn of haar succes op zakelijk gebied, samenhangen met de expertise die hij/zij heeft in een bepaald onderwerp.

Daarom wil ik één van de beste digital marketeers van Nederland worden. Ik wil mij zoveel mogelijk specialiseren in dit vakgebied.

Hoe ga ik dit doen?

Ten eerste is het mijn primaire doel nu om mijn HBO Bachelor Commerciële Economie, afstudeerrichting Digital Marketing te halen. Ik zit momenteel in het vierde studiejaar, dus ik heb dit doel bijna behaald. 

Daarna heb ik de keuze verder te studeren en voor een master te gaan, of te gaan werken bij een online marketing bureau. Hier ben ik momenteel nog niet helemaal over uit.

Powerliften

Naast mijn passie voor Digital Marketing, heb ik een passie voor het powerliften. 

Afgeleid uit mijn intrinsieke motivatie om altijd te gaan voor het maximale resultaat, wil ik dan ook één van de sterkste powerlifters van Nederland worden.

Hoe ga ik dit doen?

Uiteraard blijf ik ten eerste gewoon vol doortrainen. Echter is het wel zo dat ik nog in een amateuristisch fase zit.

Veel powerlifters gebruiken op maat gemaakte trainingsschema’s of werken zelfs samen met een coach. Ik doe dit allemaal nog niet.  

Om mijn niveau op een hoger level te krijgen is het dus belangrijk een volgende stap te nemen. Het is tijd voor een serieuzere aanpak, zij het via een trainingsschema of misschien wel middels een coach.

Wat ik wil voor de korte termijn

Actueel

Ik ben momenteel opzoek naar een afstudeeropdracht.

Voor het tweede semester van het huidige studiejaar, ben ik nog opzoek naar een bedrijf waar ik mijn afstudeerscriptie kan schrijven. 

Bent of kent u iemand met een interessant vraagstuk
rondom marketing? Neem dan vooral contact
met mij op.